Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul dur al Brigittei Bardot. „Nu înțeleg de ce întreaga lume încă mai vorbește despre mine”

Vedeta filmului francez, Brigitte Bardot, a vorbit despre frustrarea ei față de celebritatea sa îndelungată. Cu toate acestea a fost de acord să se realizeze un serial dramatic despre viața ei.

Este una dintre cele mai celebre vedete ale cinematografiei, dar, după ce a făcut ultimul ei film în urmă cu zeci de ani, Brigitte Bardot nu înțelege de ce mai este cineva interesat de viața ei, potrivit realizatorului unui nou serial despre actrița franceză, scrie The Guardian.

Bardot și-a exprimat frustrarea într-o scrisoare adresată cineastului din Monaco, nominalizat la Oscar, Danièle Thompson, scenaristul și regizorul noului serial despre viața actriței.

Thompson a declarat că a abordat-o pe Bardot în urmă cu aproximativ cinci ani în dezvoltarea proiectului: „Ea a răspuns cu o scrisoare foarte lungă, spunând că a fost mereu surprinsă de cât de mult sunt oamenii interesați de ea și că nu prea înțelege de ce nu a fost lăsată în pace.”

Citește și
brigitte bardot - 3
„Brigitte Bardot, între viață și moarte”. Actrița a fost internată, dar a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor

Bardot, în vârstă de 88 de ani, s-a simțit ușurată că Thompson se află în spatele proiectului, în parte pentru că fusese prietenă cu părinții regizorului Gérard Oury și a actriței Jacqueline Roman. Dar ea tot nu a vrut să se implice în producție.

Thompson a spus că Bardot a văzut serialul: „Am auzit de la diferite persoane care o cunosc că i-a plăcut foarte mult de Julia, fata care îi interpretează rolul.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult