Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Manele la concertul Coldplay. Artistul care a cântat pe "Arena Națională". Reacție neașteptată a publicului | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Surpriză de proporții, miercuri seara, la concertul Coldplay de pe "Arena Națională". Formația britanică de rock alternativ a adus pe scenă un cântăreț de manele.

Este vorba despre Babasha. Acesta a interpretat piesa "Păi Naa", care, pe contul de YouTube al interpretului, a fost vizualizată deja de peste 6.714.000 de ori. 

Babasha a fost întâmpinat cu fluierături și huiduieli.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a explicat pe scenă cum a decis ca Babasha să cânte pe "Arena Națională".

Citește și: Cine este Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay

"Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest tip cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am întors și mă uitam pe top-urile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil", a spus Chris Martin.

Citește și
coldply
Membrii trupei britanice Coldplay au ajuns în București. Pe unde s-au plimbat

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare cele întâmplate pe "Arena Națională": "Fără cuvinte", "Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay". Altcineva a învinuit "departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă". "El e noul Gheboasa?", s-a întrebat un tânăr.

Coldplay concertează va concerta pe "Arena Națională" și joi, 13 iunie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult