Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Madonna, imagini emoționante alături de tatăl ei la ziua lui de naștere. Ce mesaj i-a transmis artista. GALERIE FOTO

Madonna și-a emoționat fanii după ce a publicat o serie de fotografii pe Instagram cu ocazia aniversării tatălui său. Silvio Ciccone a împlinit luni 93 de ani.

Artista a scris un mesaj de suflet pe Instagram, în dreptul unui carusel de imagini, care o arată acum alături de tatăl ei, dar și pe scenă cu el sau când era o bebelușă în brațele părinților, scrie Daily Mail.

„Felicitări pentru cum ai navigat acest roller coaster al vieții, cu unor și sănătatea mintală intactă. Îți mulțumesc că ai împărtășit cu mine mantra vieții tale: 'Voi continua până când îmi vor cădea roțile'. Nimic nu ne poate opri! Te iubesc până la lună și înapoi", a scris artista de 65 de ani în dreptul pozelor.

„Tatăl meu este un supraviețuitor, care a crescut ca imigrant italian în SUA. A trecut prin multe traume, dar mereu a muncit din greu pentru tot ce a avut. El m-a învățat importanța muncii grele și cum să-ți câștigi drumul în viață. Din nou, îți mulțumesc", transmitea, anterior, Madonna.

Mama artistei a murit la doar 30 de ani, în 1963, din cauza cancerului la sân.

Citește și
Taylor Swift
Cum văd vedetele din România fenomenul Taylor Swift. Marius Moga: „Cred că este comparabilă cu Madonna, Michael Jackson”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult