Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liber de la muncă pentru a vedea Game of Thrones

Zeci de mii de australieni vor lipsi luni de la muncă pentru a urmări debutul ultimului sezon din popularul serial, relatează presa australiană.

Șefii au fost avertizați că angajații lor obsedați de Game of Thrones nu vor ajunge luni la muncă.  Serialul difuzat pe HBO a ajuns la al optulea sezon, care este de așteptat să marcheze un eveniment istoric în istoria televiziunii și a internetului.  Episodul a fost disponibil pentriu vizionare de la 9 dimineața în Australia. La acea oră angajații se află de obicei la locul de muncă. Daniel Stojanoski, avocat, a declarat presei că se așteaptă ca mulți angajați să-și ia liber luni. "Ei ar face acest lucru legal prin luarea de concediu și ilegal prin anunțarea unei false boli ... Pot spune cu siguranță că va exista un număr mare de oameni care își vor lua ziua liberă pentru a viziona Game of Thrones. Deoarece este o zi de luni, este convenabil" mai spune Daniel Stojanoski.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
emilia clarke
Imaginea amuzantă publicată de Emilia Clarke în ziua debutului Game of Thrones

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult