Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile ei estetice. Ce a spus vedeta

Ajunsă la 35 de ani, Lavinia Pîrva pare că este mai tânără ca oricând, iar în ultimele luni vedeta a și dezvăluit cum reușește să arate atât de bine.

Celebra cântăreață nu s-a mai ascuns și a mărturisit că a apelat la ajutorul medicului estetician, chiar dacă la finalului anului 2019 afirma răspicat că nu are nicio intervenție chirurgicală!

În luna martie a acestui an, ea și-a pus silicoane, iar în luna iunie a avut mai multe postări pe Instagram în care dezvăluia ce alt ajutor a primit de la medicul estetician.

 

 

„Doctorul Sorin Nae, el este omul care mi-a câștigat toată încredere atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță”, a scris Lavinia Pîrva pe internet.

 Citește și: Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: “Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea”

Citește și
rose adihambo
Rose de la “Gospodar fără pereche”, despre dragoste: “Iubirea nu ne purifică de egoism, dar ne face să-l simțim"

 

La câteva zile distanță, cântăreața a revenit pe Instagram și a afirmat că a apelat din nou la ajutor, însă de această dată la alt medic: „Astăzi am ales procedura mea preferată, hidratarea și conturarea buzelor, dar și laminarea sprâncenelor. Mulțumesc doctor Laura Mocanu pentru profesionalism”. Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult