Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lady Gaga, surprinsă în ipostaze tandre alaturi de logodnicul ei, Michael Polansky. Cum au fost fotografiați

Lady Gaga și logodnicul ei, Michael Polansky, le-au arătat fanilor cât de mult se iubesc, când au ajuns în Italia pentru cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția.

Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat și îmbrățișat în timp ce urcau într-un taxi, potrivit Daily Mail.

Lady Gaga a avut o înfățișare în stilul anilor 60. Ea a purtat o rochie mini neagră cu buline negre.

Vedeta și-a arătat picioarele tonifiate în colanți negri strălucitori și a terminat look-ul cu tocuri negre clasice cu vârf ascuțit.

Cântăreața Lady Gaga pare că și-a găsit jumătatea. În timpul unei întâlniri cu premierul francez la Jocurile Olimpice de la Paris a lăsat de înțeles că s-a logodit.

Șeful guvernului francez a postat imagini din timpul întâlnirii cu artista. Pe filmare se aude cum cântăreața îl prezintă pe antreprenorul Michael Polansky drept logodnicul ei.

Citește și
jocurile olimpice paris
Cum se vor închide Jocurile Olimpice. Ce program pregătește regizorul Thomas Jolly și ce vedete vor fi prezente

Presa americană specula de câteva luni bune că cei doi ar fi logodiți. Lady Gaga și iubitul ei au fost văzuți împreună prima dată în 2020, la o petrecere de Anul Nou, în Las Vegas.

Michael Polansky este directorul general al The Parker Group, o companie care supraveghează afacerile și interesele caritabile ale fondatorului Napster și investitorului Facebook Sean Parker.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult