Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kylie Jenner a Braziliei, modelul care și-a făcut operație de redobândire a virginității. „Să trăiesc din nou prima iubire”

Julia Medeiros, cunoscută și ca brazilianca Kylie Jenner, a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru a-și recăpăta virginitatea. Ea a făcut-o ca să mai simtă încă o dată „primii fiori ai dragostei”.

Dacă virginitatea se pierde, de obicei, o dată în viață, în zilele noastre există anumite proceduri de chirurgie plastică care îi pot permite unei femei să o recâștige.

Modelul de 22 de ani a dezvăluit cum a fost supusă recent procedurii. Julia Medeiros, cunoscută ca și Kylie Jenner a Braziliei, a cheltuit câteva mii de euro pentru a-și reconstrui himenul.

Și cum operația a fost un succes, influencera își închipuie că are acum șansa de a-și găsi relația perfectă.

Modelul, care suferă de dismorfopatie corporală, a declarat: „Am redevenit virgină și vreau să trăiesc din nou prima iubire", transmite publicația Daily Star.

Citește și
Fenomenul testării virginității la cerere, anchetat de Avocatul Poporului. Renate Weber: „Este odios”
Fenomenul testării virginității la cerere, anchetat de Avocatul Poporului. Renate Weber: „Este odios”

Julia Medeiros nu a fost cu mulți bărbați, spune ea, dar a simțit deja dezamăgirea în dormitor. Acum vrea să uite persoanele cu care s-a culcat pentru a o lua de la capăt.

„Am fost deja înșelată, am regretat, iar astăzi sunt în căutarea unei relații reale și fără clișee. Toată lumea merită dragostea adevărată. Sunt dispusă să simt fluturii din stomac și să mă dăruiesc cu adevărat", a spus ea, cu entuziasm.

Frumoasa braziliancă și-a făcut deja vreo patru operații, inclusiv liposucție și un lifting facial.

Pe lângă reconstrucția himenului, Julie spune că este necesar să schimbi orice altceva care te face nefericită.

„Uneori mă găsesc obsedată de perfecțiune, dar mă schimb și pentru că îmi place".

De asemenea, bruneta susține că nu-i pasă dacă oamenii își bat joc de ultima ei procedură, deoarece vrea să-și regăsească "prima" dragoste: „Îmi urmez inima și dorințele”.

„Chiar sper să găsesc un bărbat sincer, afectuos, care să mă facă să mă simt ca într-o scenă de film. Am de gând să mă dăruiesc cu adevărat, așa cum făceam când eram încă adolescentă" a mai spus tânăra.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult