Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kids Choice Awards 2018. Mesaje transmise de vedete către tinerii activiști

Cele mai populare vedete ale tinerei generații au fost premiate la Los Angeles, în cadrul spectacolului Kids Choice Awards.

Pe lângă tradiționala baie de noroi verde, de care nu scapă nici un star care urcă pe scenă, ceremonia s-a remarcat prin mesajele de susținere pentru campania de înăsprire a regimului armelor.

Marşurile care au însufleţit sâmbătă oraşele americane au fost cel mai fierbinte subiect pentru vedetele care au pozat pe covorul roşu.

Reporter: "Ati urmărit demonstraţiile de azi?" Mariah Carey: "Da, am fost cu gândul alături de ei." Nick Cannon: "Da, a fost extraordinar. Vreau ca şi copiii noştri să vadă lucrurile astea."

Iar gazda show-ului, vedetă de wrestling John Cena, i-a lăudat pe tinerii activisti- mulţi dintre ei elevi, pentru curajul de a susţine o asemenea cauză importantă.

Citește și
Mariah Carey - Getty
Câţi bani câştigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa ”All I Want for Christmas”

John Cena: "Totul se întâmplă pentru că voi vreţi să faceţi lumea un loc mai bun. Schimbarea este posibilă atunci când lucrăm împreună. Şi mă inspiră atât de mult să văd că şi copiii trec la acţiune!"

Aproape toate vedetele care au urcat pe scenă au susţinut mişcare pentru înăsprirea regimului armelor de foc. Printre acestea, Camilla Cabello, aleasa cea mai bună artistă debutantă.

Camilla Cabello, cântăreață: "Tocmai am venit de la marşul pentru vieţile noastre. Am fost cu mama şi cu sora mea..Vreau să îi spun fiecărui copil din această sală şi celor care ne privesc la tv că viitorul este al vostru, lumea este a voastră".

Zendaya a fost aleasă actriţă favorită a tinerei generaţii. Iar la categoria tv, premiul i-a revenit lui Millie Bobbie Brown, din serialul Stranger Things. Actorul preferat al celor mai mici dintre cinefili este Dwayne The Rock Johnson.

La această ediţie a fost premiat şi Jiffpom- acest pomeranian mititel şi extrem de iubit pe reţelele sociale, unde are 25 de milioane de urmăritori.

Consecvenţi tradiţiei, organizatorii le-au pregătit vedetelor.. câteva băi cu noroi verde. N-au scăpat nici Mel B şi Heidi Klum. Însă nimeni n-a "suferit" mai mult decât prezentatorul spectacolului, care a făcut, la final, o baie în lichidul verde.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult