Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, într-un film regizat de Franco Nero

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kevin Spacey se întoarce la actorie, cu un mic rol într-un film regizat de italianul Franco Nero, care va juca și rolul principal.

Partitura unui polițist, va fi primul rol al lui Spacey de la apariţia primelor acuzaţii de agresiune sexuală şi comportament neadecvat, la finalul anului 2017.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din „Suspecți de serviciu", şi „American Beauty”, a fost înlăturat din distribuţia producţiei „House of Cards”, în noiembrie 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual.

Cel puţin 20 de bărbaţi, l-au acuzat de hărţuire, agresiune, şi comportament neadecvat. În 2018, a fost pus sub acuzare, pentru atentat la pudoare, în Massachusetts, asupra unui minor.

Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă, a renunţat la procesul civil.

Citește și
Toni Grecu
Toni Grecu, șocat de experiența Covid pe care a trăit-o: E ca o ghenă, un loc spurcat

Autorităţile din Los Angeles, au investigat alte două învinuiri, aduse lui Spacey, însă nici una, nu a ajuns să fie judecată - una s-a prescris, iar în celălalt caz, presupusa victimă a murit.

Anul trecut, un new-yorkez l-a acuzat de abuz sexual, în anii 1980, pe când avea 14 ani. Un judecător federal, a decis însă, de curând, că bărbatul nu poate continua anonim procesul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult