Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kate şi William, fotografie cu Charlotte şi Louis urmărind finala EURO 2024. Cum au fost surprinși cei doi copii | FOTO

La o zi după ce Spania a învins Anglia în finala Euro 2024 de la Berlin, Kate şi William au publicat o fotografie cu cei mai mici copii ai lor, Charlotte şi Louis, urmărind meciul la televizor.

Cei doi copii, în vârstă de 9 şi 6 ani, pot fi văzuţi din spate, purtând tricouri în culorile echipei Angliei, cu numele lor.

"Anglia, munca voastră în echipă, curajul şi determinarea au fost o inspiraţie pentru noi toţi, tineri şi bătrâni. Felicitări Spania!", au scris pe Twitter Prinţul şi Prinţesa de Wales, semnând W & C pentru William şi Catherine.

Duminică, prinţesa Charlotte le-a însoţit pe mama sa Kate şi pe mătuşa sa Pippa Middleton la finala masculină a turneului de la Wimbledon din Londra.

În a doua sa apariţie publică de la anunţarea diagnosticului său de cancer, Prinţesa de Wales a fost aplaudată călduros la Wimbledon.

Citește și
kate middleton wimbledon 2016
Prinţesa Kate, apariție surpriză la Wimbledon. Va asista la finala masculină de tenis

Prinţul George, fiul cel mare al cuplului, a călătorit la Berlin cu tatăl său pentru a urmări finala de pe Stadionul Olimpic, alături de regele Spaniei, Felipe al VI-lea, şi de fiica sa cea mică, Sofia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult