Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Johnny Depp s-ar putea întoarce la „Pirații din Caraibe” pentru 300 de milioane de dolari. Disney îl vrea înapoi după proces

Johnny Depp s-ar putea întoarce la „Pirații din Caraibe” după ce franciza a renunțat la el în 2018.

Depp a fost actorul principal în cinci filme din serie în ultimii 15 ani și a făcut ceea ce se credea a fi ultima sa călătorie pe Perla Neagră în Dead Men Tell No Tales, care a fost lansat în 2017.

Dar o sursă a declarat pentru Poptopic că actorul, în vârstă de 59 de ani, a purtat discuții cu Disney despre o „afacere de 300 de milioane de dolari”, după ce a câștigat procesul pentru defăimare împotriva lui Amber Heard.

Sursă: Disney vrea să repare relația cu Depp

Sursa a dezvăluit că Disney vrea să repare relația cu Depp și l-a contactat recent, potrivit Daily Mail.

„Au contactat actorul înainte de procesul său pentru defăimare împotriva lui Amber Heard și l-au întrebat dacă ar fi interesat să se întoarcă pentru un alt film cu pirat sau două,” a spus sursa.

Citește și
Johnny Depp mancare indiana
Cum a sărbătorit Johnny Depp după victoria în instanță împotriva lui Amber Heard. GALERIE FOTO

Aceasta a adăugat că un alt proiect este în lucru pentru Disney Plus: „Se pare că înțelegerea este ca Johnny Depp să revină ca Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6 și un serial Disney Plus despre viața timpurie a Căpitanului Perlei Negre”.

Disney „speră că Johnny îi va ierta”

„Ceea ce pot să vă spun este că studioul a scris deja o schiță pentru un film despre Jack Sparrow, așa că speră că Johnny îi va ierta și va reveni ca personajul său iconic”.

Sursa a spus că Disney lucrează la un „acord de 301 de milioane de dolari” pentru a-l convinge pe Depp să revină în curând și, de asemenea, se pare că vor oferi și o „donație considerabilă” unei organizații caritabile alese de Depp, ca un gest de bunăvoință.

Starul Edward Scissorhands a spus anterior juriului că nu va mai lucra cu Disney după ce a fost eliminat din al șaselea film „Pirații din Caraibe”.

Suma uriașă care nu i-ar fi fost plătită lui Depp după publicarea articolului lui Heard

Echipa sa juridică susține că Depp a pierdut o zi de plată de 22 de milioane de dolari după ce Heard și-a publicat articolul din Washington Post în 2018, care nu l-a identificat pe Depp, dar l-a descris în mod clar drept un abuzator domestic.

Depp a spus că se simțea ca și cum ar fi fost „vinovat până când se dovedește nevinovat” față de directorii Disney.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult