Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Influencerițele chineze și-au editat pozele atât de mult, încât nimeni nu știa cum arătau în realitate. Cine le-a demascat

Toată lumea mai folosește câte un filtru sau efect special pentru îmbunătățirea fotografiilor de pe rețelele de socializare, însă două “influencerițe” chineze au dus lucrurile până la extreme.

Coeyyy, o tânără care face furori pe rețeaua de socializare din China Xiaohonghshu, și-a păcălit ani de zile urmăritorii cu imagini extrem de editate. Admiratorii ei au rămas șocați când au văzut cum arată aceasta în realitate.

Coeyyy o edita în poze și pe prietena ei, căreia îi scădea cel puțin 10 kilograme din greutate cu ajutorul unui program special.

Până la urmă cele două tinere din China au fost demascate pe un cont de Facebook, Ex.Treme, acolo unde au apărut imagini cu ele “needitate”. Fanii s-au simțit păcăliți și dezamăgiți.

Citește și
copil bucatar
Un copil de un an face senzație pe internet. Peste 1,5 milioane de oameni îl urmăresc pe Instagram

 

Constrânsă de împrejurări, Coeyyy a fost nevoită să recunoască faptul că își editează extrem pozele. “După ce am fost fotografiata în secret, nu am fost în apele mele”, a spus tanata citată de New York Post.

  “Oau, asta este motivul pentru care nu poți avea încredere în pozele cu fete frumoase de pe rețelele de socializare. Dumnezeule!”, a comentat un follower al tinerei.

VEZI VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Când apare Kim Kardashian ne uităm toți ca broasca la barieră!”

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult