Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Începe noul sezon din ”Pe bune?”. Andi Moisescu: ”E o demență de la început până la sfârșit”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întrebările trăsnite, cu răspunsuri neașteptate, de la emisiunea "Pe Bune?" îi vor amuza copios pe telespectatori, dar cu siguranță vor descoperi și lucruri noi.

Andi Moisescu s-a întors la cârma emisiunii, de data asta cu Mihai Bobonete și Costi Diță căpitani.

”Mie mi se pare că ăsta este un trio ideal, dacă stai să te gândești, până la urmă, cu Costi și cu Bobo în același timp. Combinația este aproape letală, ca să zic așa.” - spune Andi.

Miercuri seară, de la ora 22:30, începe noul sezon, iar invitați sunt Alex Bogdan și Horia Brenciu.

”Bine, oamenii și separați sunt periculoși, darămite când îi pui împreună. Ideea este că marele nostru noroc este că am înregistrat în istoricul înregistrărilor, asta a fost ultima înregistrare cu ei, întrucât decorul trebuie reconstruit. Adică Alex Bogdan este ... tancul rusesc era o glumă. Omul a venit și bum, s-a trântit pe acolo. Este o emisiune aproape imposibil de guvernat, dar într-un final, mă rog, cu ajutorul celor doi colegi ai mei, căpitani de echipă, am reușit să facem față distracției. Râsul e, mă rog, ăla pe care-l așteaptă toată lumea, e o demență de la început până la sfârșit” - a spus Andi în ediția de dimineață a Știrilor Pro TV.

Publicul poate juca în timp real ”Pe bune?”

 

Citește și
Art of Robots
„Par de pe altă planetă”. Momentul „Art of robots” care l-a făcut pe Andi Moisescu să dea Golden Buzz

”Oamenii pot juca împreună cu noi, în același timp pot să și câștige premii. Există platforma pebune.protv.ro, unde pot juca în real time împreună cu emisiunea și dacă răspund înaintea invitaților noștri răspunsul se punctează la ei. Și la sfârșit sunt și premii. Adică e și interactivă în același timp.” - a mai explicat Andi Moisescu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult