Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”În slujba poporului”, serialul în care președintele Ucrainei are rolul principal, va fi pe VOYO!

Ce se întâmplă atunci când un om obișnuit, dar cinstit, este ales președinte? ”În slujba poporului” (”Servant of the people”) este serialul de comedie care răspunde la această întrebare.

De asemenea, acest serial l-a ajutat pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, să-și lanseze cariera de om politic.

Serialul va fi disponibil în curând pe VOYO.

”În slujba poporului” este o comedie document, care arată parcursul unui om normal ce-și dezvoltă rolul de lider eroic și adorat.

Profesorul modest și umil, Vasili, personaj interpretat de Volodimir Zelenski, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situația mizerabilă a țării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube.

Reacția virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populația se mobilizează și strânge bani pentru a finanța campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcție din stat. Pe care o câștigă!

Citește și
anonymous
Posibil complot pentru asasinarea lui Zelenski. Serviciile de informații ruse, deconspirate de hackerii de la Anonymous

 

Seria urmărește noua viață a profesorului Vasili, un președinte atipic, care decide să nu-și schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinților lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii și să meargă cu bicicleta la serviciu - doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din țară.

În urma succesului uriaș al serialului, actorul principal, Volodimir Zelenski, și-a anunțat intenția de a candida la președinție, la alegerile din 2019. De data aceasta ... pe bune.

 

Zelenski a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare, în urma unui val de nemulțumire a alegătorilor față de regimul anterior și a unei campanii care promite încetarea corupției împotriva căreia luptă și personajul interpretat în serial.

Serialul ”În slujba poporului” va fi disponibil în curând pe VOYO.

VOYO – Let’s VOYO!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult