Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini inedite de la nunta mondenă a anului. Ducele și ducesa de Westminster s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă FOTO

Hugh Grosvenor și Olivia Henson au împărtășit fotografii din ziua nunții lor. Ducele și ducesa de Westminster s-au căsătorit la Catedrala Chester pe 7 iunie.  

Cei doi au avut, conform presei britanice, nunta mondenă a anului. Fotografiile oficiale de nuntă ale ducelui de Westminster dezvăluie o atmosferă de basm, unde fiecare detaliu a fost meticulos planificat.

Hugh Grosvenor, în vârstă de 33 de ani, și Olivia Henson, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 7 iunie, în cadrul unei ceremonii la care a luat parte înalta societate a Marii Britanii.

Într-un eveniment ce a captivat atenția publicului și a presei internaționale, Ducele și Ducesa de Westminster și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, Nunta, desfășurată în cadrul somptuos al unei reședințe istorice, a adus împreună personalități de seamă din toate colțurile lumii, oferind un spectacol vizual de neegalat.

„Suntem profund recunoscători tuturor celor care ne-au susținut și dorim să le mulțumim în mod special celor din Chester care au contribuit la a face ziua noastră atât de memorabilă”, au declarat Ducele și Ducesa de Westminster, adăugând: „Am fost incredibil de emoționați de sprijinul extraordinar și de urările călduroase ale tuturor”.

Citește și
nunta iordania prințesa Rajwa
Primele imagini cu prințesa Rajwa a Iordaniei însărcinată. În ce condiții va deveni copilul prințului Hussein moștenitor FOTO

Cuplul și-a depus jurămintele la Catedrala din Chester, în nordul Angliei, unde a participat și prințul William.

Cine este Hugh Grosvenor, duce de Westminster

Înainte de a se căsători, cel de-al șaptelea Duce de Westminster era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din Marea Britanie, datorită averii familiei sale și a legăturilor cu familia regală britanică care datează de generații.

Mirele este finul regelui Charles, în timp ce mama sa, Natalia, este prietenă din copilărie a regretatei prințese Diana și nașă a prințului William, în vârstă de 41 de ani. Ducele este, de asemenea, nașul a doi tineri membri ai următoarei generații regale: prințul George, în vârstă de 10 ani, și prințul Archie, în vârstă de 5 ani, conform People.

Familia Grosvenor este una dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie, cu o avere netă estimată la 12,8 miliarde de dolari, potrivit The Sunday Times' Rich List 2024. Hugh a moștenit titlul de Duce de Westminster la vârsta de 25 de ani, când tatăl său a murit în 2016. Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, a fost raportat ca fiind cea mai bogată persoană din Marea Britanie cu vârsta sub 40 de ani și a 14-a cea mai bogată în general.

Fiul cel mare al prințului William nu a participat la nunta nașului său, iar prințul Harry nu a călătorit peste ocean pentru eveniment. Pe de altă parte, prințesa Eugenie s-a numărat printre cei 400 de invitați prezenți, iar prințul de Wales a jucat un rol important în timpul ceremoniei.

Hugh și Olivia și-au anunțat logodna în aprilie 2023 și s-au căsătorit la Catedrala din Chester. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult