Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini de colecție cu Amy Winehouse. Cântăreața ar fi împlinit astăzi 40 de ani | FOTO

Amy Winehouse ar fi împlinit 40 de ani pe 14 septembrie. Cu o voce impresionantă și un stil muzical unic, Amy s-a stins din viață la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2011.  

Amy a lăsat o amprentă profundă în industria muzicală și în inimile fanilor din întreaga lume.

Artista a fost cunoscută nu doar pentru muzica ei, ci și pentru stilul său inconfundabil. Imaginile cu coafura sa iconică și machiajul ei expresiv sunt cu adevărat de colecție.

Chiar și după moartea sa prematură, pe 23 iulie 2011, muzica și influența lui Amy Winehouse continuă să trăiască prin melodii care au atins inimile oamenilor.

De ce a murit Amy Winehouse

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, cauza morții sale fiind intoxicația acută cu alcool. Autopsia a dezvăluit că nivelul de alcool din sângele ei era extrem de ridicat și acesta a fost factorul principal care a dus la decesul său.

Citește și
Amy Winehouse - 11
Amy Winehouse. Viața celebrei cântărețe engleze care a câștigat cinci premii Grammy

Artista s-a confruntat mereu cu probleme legate de abuzul de substanțe și alcool. Dependența de droguri și alcool i-au afectat în mod serios sănătatea, cariera și relațiile personale. Chiar dacă a încercat să se lupte cu aceste probleme și a intrat de mai multe ori în programe de reabilitare, ea a avut dificultăți în a-și depăși dependența.

Amy Winehouse a fost o artistă extrem de talentată și apreciată, dar problemele sale cu substanțele și alcoolul au avut un impact devastator asupra vieții ei și au dus la o tragedie.

Decesul ei a fost o mare pierdere pentru industria muzicală și a adus în prim plan problema dependenței de substanțe și alcool în rândul artiștilor și nu numai, subliniind importanța tratamentului și sprijinului pentru cei care se confruntă cu aceste probleme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult