Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 14 septembrie 2019. Săgetătorii își găsesc perechea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 14 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Luna Plină şi agitaţie. Poate-o să facem ce ne dictează inima ca să salvăm nişte relaţii de familie, de dragoste, să ne putem bucura de viaţă.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019. Vibraţia zilei este 5 şi o să fim receptivi la gesturile venite din partea celor dragi.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ O să le faceţi o surpriză prietenilor, dar se pare că şi ei au ceva - la secret - pentru voi şi o să fie cu adrenalina forţe. E animaţie mare, sărbătoriţi zi de naştere, de căsătorie, o fi poate alt eveniment care-adună lume multă şi o să fie cu antren.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA Aţi putea petrece două zile departe de casă împreună cu omul drag şi să uitaţi de griji, să vă remontaţi. Se observă un anturaj pe gustul vostru şi o să puteţi pleca şi în plimbare, dar şi ca să fiţi de față la un eveniment festiv pe undeva prin ţară.  

Citește și
Horoscop 2 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se pot relansa în carieră
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION O să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să vi le transmită fiinţa pe care o iubiţi şi poate veţi locui împreună. E posibil să-ntâlniţi pe la mondenităţile la care veţi ajunge pe cineva care să vă fascineze şi să-ncepeți o relaţie care să vă umple frumos viaţa.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR O să vă puteţi pune în valoare nişte calităţi care-or să vă ridice cota valorică şi să ocupaţi un alt loc în societate. Or să vă invite nişte prieteni la un party şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă, e posibil să-l întâlniţi pe-acolo.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN V-aşteaptă cineva de la drum lung şi dacă nu puteţi ajunge poate programaţi pentru altă dată întâlnirea, la voi, la acea persoană. O activitate de grup o să vă resusciteze, o să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care vă veţi mai întâlni şi în alt context profesional şi o să aveţi parte de câştiguri.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR Se poate să vă invite cineva la un spectacol, va fi un prilej să vă reconectaţi la sferă socială să vă puneţi la punct cu noutăţile. O să tot cheltuiţi bani cu drumurile, cadourile pe care le-aveţi de luat unor sărbătoriţi, în schimb o să vă distraţi pe cinste.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI E posibil să luaţi o decizie spontană şi să va-mpăcați cu cineva de care vă despărţiserăţi şi relaţia să decurgă frumos. Se poate să găsiţi un last minute şi să vă duceţi într-un city break, să aduceţi un plus de prospeţime în relaţia de cuplu, să fiţi ca la-nceput.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC Poate dorul de cineva o să vă scoată din casă şi o să aveţi la-ndemână nişte surprize pentru partener. Pentru voi o întâlnire cu destul neprevăzut şi or să se ivească nişte oportunităţi de ascensiune în carieră şi care se pot concretiza la sfârşitul anului.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 TAUR Deşi nu păreţi pregătiţi pentru schimbări majore o să vă descoperiţi resurse nebănuite pe care o să le folosiţi la maximum. Se poate să vă implicaţi în bună desfăşurare a unui eveniment, or fi activităţi recreative şi care să v-aducă din nou în relaţie cu prieteni, colaboratori poate.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI E cineva interesat să vă cunoască şi o să fie pe lungimea voastră de undă, poate vă armonizaţi - că e an bun de mariaj. Poate vă găsiţi o activitate de timp liber şi o să vă descărcaţi tensiunile, puneţi în practică ideile creative şi poate iese un proiect cu bătaie lungă.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 RAC E momentul să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi lucrurilor pe nume ca să salvaţi o căsnicie, ori o relaţie sentimentală. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar pare să fie o ocazie specială şi o să vă coste masa la restaurant, ori poate sunt cheltuieli colaterale.  

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2019 LEU Se pare că e cineva cu care trebuia să vă vedeţi mai demult şi o să reluaţi un subiect delicat ca să puteţi trece peste nişte neînţelegeri. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune de agrement să respiraţi alt aer, să revedeţi locuri încărcate de amintiri şi să uitaţi de stresul care v-a stors de energie.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult