Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hilary Duff a împlinit 37 de ani. Transformarea incredibilă a artistei. GALERIE FOTO

Hilary Duff este un nume care stârnește instantaneu nostalgie și admirație - o fostă îndrăgită vedetă Disney care a devenit cu grație o actriță versatilă, cântăreață și un simbol iubit al culturii pop.

În timp ce ea își sărbătorește cea de-a 37-a aniversare, facem o plimbare pe aleea amintirilor pentru a revedea performanțele care ne-au făcut să râdem, să plângem și să o încurajăm, potrivit pinkvilla.

De la rolul ciudat, dar îndrăgit, Lizzie McGuire, până la ambițiosul Kelsey Peters din Younger, Duff a cucerit fără efort inimile tuturor generațiilor. Cu fiecare rol, ea a dovedit că talentul ei merge mult dincolo de lumina reflectoarelor Disney, evoluând cu fiecare personaj pe care îl îmbrățișează.

Hilary s-a dovedit a fi singura artistă pop care a rivalizat cu Britney Spears. S-a făcut cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie McGuire de pe Disney Channel/ABC Kids. S-a implicat în industria cinematografică jucând în filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998; rolul lui Wendy) și "Soul Collector" (1999).

Lizzie McGuire prezenta viața unei liceene, bucuriile și dezamăgirile acesteia, speranțele și dorințele ei. Ideea în sine s-a dovedit a fi atractivă pentru public însă fără Duff prezentarea ei ar fi fost lipsită de orice frumusețe. Jucând rolul tinerei Lizzie, Hilary era draguță, haioasă și deșteaptă, dar stăpână pe forțele proprii, avea doi prieteni buni, Gordo și Miranda, nu era foarte populară dar reușea să atragă atenția.

Citește și
untold
Pe 10.10.2024, organizatorii UNTOLD anunță data oficială a ediției aniversare UNTOLD X și pun în vanzare abonamentele

În timp ce filma pentru această emisiune, Lizzie a apărut și în producția "Human Nature", demonstrând o pasiune tot mai mare pentru cinematografie. În anul 2002, Duff și-a exprimat dorința de a cânta și a decis să urmeze o carieră muzicală.

Viața personală

Hilary Duff a sărbătorit venirea pe lume a celui de-al patrulea copil la vârsta de 36 de ani. Cunoscuta actriță a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Alături de soțul ei, Matthew Koma, Hilary mai are doi copii și încă unul dintr-o relație anterioară.

Hilary Duff şi Matthew Koma au o relaţie care a început în 2017. Cei doi s-au logodit în mai 2018. Artista americană a fost căsătorită cu jucătorul canadian de hochei Mike Comrie în perioada 2010 - 2016.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult