Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO: Gafele și cele mai dezastruoase alegeri vestimentare de la Premiile Oscar 2024. Cele mai proaste ținute

În timp ce unele vedete au strălucit în ținute elegante la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, altele au atras privirile din motive total nefericite. De la rochii excentrice la costume ciudate, iată cele mai dezastruoase apariții de pe covorul roșu

Gala premiilor Oscar 2024 s-a încheiat, iar filmul Oppenheimer al lui Christopher Nolan a fost marele câștigător, reușind să își adjudece 7 statuete, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal pentru Cilliam Murphy și cel mai bun actor în rol secundar pentru Robert Downey Jr.  

Dar dincolo de câștigătorii și învinșii de pe scena Oscarurilor, și momentul covorului roșu a avut momentele sale spectaculoase. 

Cele mai proaste ținute de la premiile Oscar 2024

Iată mai jos unele dintre gafele vestimentare și cele mai neinspirate alegeri de pe covorul roșu.  

Vedeta din The Cosby Show, Erika Alexander, ar fi putut avea o rochie albă foarte elegantă, dacă n-ar fi fost pentru enorma fustă neagră, mov, roz și verde în stil tul care i-a înconjurat talia. Accesoriul strident de tul, umflat în spatele ei pe covorul roșu, a atras privirile, dar într-un sens negativ.

Deși Billie Eilish este cunoscută pentru alegerile sale îndrăznețe, ținuta ei de anul acesta a fost remarcată într-un sens mai puțin fericit. Combinația ei de fustă și jachetă neagră dadea impresia unei uniforme școlare, prea puțin potrivită pentru covorul roșu de la Oscar.

Actrița australiană Claudia Doumit a lăsat foarte puțin imaginației în rochia ei transparentă, călcând linia fină dintre avangardă și exagerat.

Melissa McCarthy a fost an de ani una dintre răsfățatele criticilor de modă, dar anul acesta a gafat-o cu alegerea fpcută. Rochia ei roșie cu accesorii roz ale cărei mâneci aveau fâșii ciudate de material care arătau ca și cum un cearșaf ar fi fost lipit la repezeală.

Nikki Novak a continuat tendința tulului într-o ținută roz voluminoasă care nu numai că arăta îngrozitor pe covorul roșu, dar o făcea să semene cu un ornament dulceag pentru tort.

Ansamblul bizar al compozitoarei Laura Karpman, acoperit în paiete, o făcea să arate ca un cosplay al Omului de Tinichea - în timp ce ochelarii și pantofii ar fi fost mai potriviți unui costum de Halloween.

Cynthia Erivo a stârnit mare vâlvă la sosirea pe covorul roșu - în principal pentru că strania ei rochie verde o făcea să semene cu un fan Godzilla, datorită modelelor ciudate din piele de pe spate.

Rochia pe tematica fluturilor a makeup-artistei Montse Ribe s-a încadrat, de asemenea, mai mult în categoria "costum" decât "haute couture".

Vedeți mai multe ținute în GALERIA FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult