Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Final neașteptat în „Războiul Elenelor” de la Survivor 2022. S-a lăsat cu un sărut apăsat între fete

„Războiul Elenelor” din cele două echipe s-a terminat în mod neașteptat, cu...un sărut! Câștigătoarea a fost sărutată cu pasiune de o coechipieră, fericită de victoria care a adus Faimoșii și Războinicii la egalitate.

Elena Chiriac a reușit să aducă prima ștafetă în echipa Faimoșilor în ediția de luni Survivor 2022, după ce a învins-o pe Elena Matei într-o probă de efort și îndemânare.

După probă, scorul a ajuns la egalitate: nouă la nouă pentru cele două echipe.

Recompensa primită de Elena Chiriac a fost complet neașteptată. De bucurie, Otilia Bilionera a sărutat-o-o fix pe buze pe Elena Chiriac, scurt și apăsat, într-o secundă.

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Citește și
Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon! Diseară, echipele se confruntă în lupta pentru imunitate
Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon! Diseară, echipele se confruntă în lupta pentru imunitate

Aventura continuă la PRO TV. Faimoșii și Războinicii s-au întâlnit luni seară în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au pornit în „bătălie” cu dorința de a-și lua revanșa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult