Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul "Men in Black" revine pe marile ecrane. Când se va lansa și în România

La mai bine de 20 de ani de la primul film, Oamenii în Negru (Men in Black) revin pe marile ecrane. De data aceasta fără Will Smith în distribuţie. rintre extratereştri şi ameninţări galactice, doi noi agenţi fac tot posibilul să salveze planeta.

 

Noul film din seria "Oameni în Negru" este şi primul fără Will Smith. Pentru rolurile principale au fost aleşi actorii Chris Hemsworth şi Tessa Thompson. Cei doi au colaborat şi pentru pelicula "Thor - Ragnarok". Amândoi povestesc că s-au simţit incredibil când au îmbrăcat pentru prima oară cunoscutele costume negre.

Tessa Thompson, actriţă: Te îmbraci în costum, pui ochelarii şi eşti dintr-o dată... cel puţin pentru mine, îmi amintesc ziua aceea în care am spus "Hei, suntem Oameni în Negru". Nu m-am gândit ce însemna până în momentul acela. fost o senzaţie ciudată... hei, chiar facem asta. Aveam 14 ani atunci când a apărut primul film, aşa că a fost foarte drăguţ."

Pelicula aduce pe marile ecrane doi noi agenţi MIB care trebuie să salveze planeta de o ameninţare extraterestră.

Citește și
Nicolas Cage, premiat la TIFF: „În România, am simţit un spirit foarte bun”
Nicolas Cage, premiat la TIFF. A promis că va pune trofeul pe noptieră

Cei trei copii ai lui Hemsworth, o fetiţă de şapte ani şi doi băieţi gemeni de cinci ani, nu sunt impresionaţi de super-eroii care au prins viață grație tatălui lor.

Chris Hemsworth, actor: "'Nu au fost prea impresionaţi. Şi asta m-a făcut să nu mă mai simt chiar aşa cool pentru ceea ce făceam. Dar le plac acele filme, aşa că... nu ştiu. E destul de dificil pentru ei să le înţeleagă la vârsta asta."

Noua pelicula va fi lansată în România pe 21 iunie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult