Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiica lui Steve Irwin are o fetiță. Cum i-a ales numele în amintirea tatălui său

Fiica lui Steve Irwin a născut vineri o fetiță. Bindi Irwin a scris pe Instagram și cum a ales numele mezinei.

 

În vârstă de 22 de ani, Bindi Irwin, fiica celebrului „Vânător de crocodili” împărtășește pasiunea tatălui său pentru animale, la fel ca și soțul ei Chandler Powell.

Fiica lor se numește Grace Warrior și în onoarea bunicului ei.

„Războinica noastră graţioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace este prenumele dat după străbunica mea şi după rude din familia lui Chandler din 1700 încoace. Celelalte prenume ale ei, Warrior Irwin, reprezintă un omagiu adus tatălui meu şi moştenirii lui ca incredibil Wildlife Warrior (războinic pentru natura sălbatică, n.r.)”, a scris ea.

Citește și
Bindi Irwin
Transformare remarcabilă pentru Bindi Irwin, fiica Vânătorului de crocodili. S-a căsătorit și îi calcă pe urme tatălui său

„Nu există cuvinte care să descrie infinita iubire din inimile noastre pentru fetiţa noastră dulce. A ales ziua perfectă pentru a se naşte şi ne simţim extraordinar de binecuvântaţi” a mai scris fiica lui Stewe Irwin.

Grace Warrior Irwin Powell s-a născut pe 25 martie 2021, când părinţii ei au împlinit un an de căsnicie, relatează news.ro.

Steve Irwin, cunoscut datorită documentarelor sale difuzate de Discovery, între care „The Crocodile Hunter", a murit pe 4 septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani, în timp ce filma în Australia pentru serialul „Ocean's Deadliest”. El a fost înţepat în piept de o pisică de mare, în timpul filmărilor, şi a murit la scurt timp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult