Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul viitor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Organizatorii Nerversea au anunțat, vineri, că ediția din acest an nu va mai avea loc. 

Astfel, conform unui anunț făcut pe pagina de Facebook a Neversea, festivalul va fi amânat pentru 2022. 

Organizatorii au transmis că au făcut tot ceea ce au putut pentru a putea organiza festivalul în acest an, dar nu a fost posibil. Ei au precizat că au avut în vedere organizarea festivalului în toamnă, dar că nu au reușit. 

"De la răsărit, până la apus, ne este dor de voi. Cu asta în minte, vrem să știți că am făcut tot ce am ce a stat în puterile noastre (și chiar mai mult) pentru a vă aduce Insula Visurilor, o oază de libertate și muzică, o evadare suprarealistă.

Dar din cauza timpului foarte scurt pentru organizare în condiții de pandemie a trebuit să luam cea mai dificilă decizie.

Citește și
Acces gratuit la Untold pentru elevii care iau zece la BAC. Edy Chereji: „Primesc și bani de buzunar”
Acces gratuit la Untold pentru elevii care iau zece la BAC. Edy Chereji: „Primesc și bani de buzunar”

După o analiză atentă a opțiunilor noastre, chiar organizarea Neversea în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să își compromită experiența - publicul, echipa și nici artiștii", au transmis aceștia. 

Ei au precizat că Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, a luat naștere din dragostea pentru vară și de aceea doar vara poate fi organizat.

„Singura noastră opțiune adevărată, alternativa care ne-a rămas este să amânăm Neversea pentru vara anului 2022. Ne vom întoarce anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile”, au punctat ei.

Cei care aveau bilete la această ediție vor primi informații pe email despre opțiunile pe care le au la dispoziție. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult