Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019. Cine a câștigat finala. VIDEO

Ester Peony cu melodia "On a Sunday" va reprezenta România la Eurovision 2019. Ea a fost aleasă în urma Selecţiei Naţionale, ce a avut loc duminică, la Sala Polivalentă.

Artistul care va reprezenta România la Eurovision 2019 este Ester Peony cu melodia  "On a Sunday". Aceasta a câștigat votul juriului, în timp ce Laura Bretan cu "Dear Father" a caștigat votului publicului, dar nu a avut suficiente puncte să urce pe primul loc.

Concurenții care au intrat în concurs sunt: 1. Linda Teodosiu, cu "Renegades", 2. Olivier Kaye, cu "Right now", 3. Laura Bretan, cu "Dear Father", 4. Teodora Dinu, cu "Skyscraper", 5. Claudiu Mirea, cu "We Are The Ones", 6. Aldo Blaga, cu "Your Journey", 7. Ester Peony, cu "On a Sunday", 8. Letitia Moisescu & Sensibil Balkan, cu "Daina, 9. Bella Santiago, cu "Army Of Love", 10. Trooper, cu "Destin", 11.Dya & Lucian Colareza, cu "Without You (Sin Ti)" şi 12. Mirela Vaida, cu "Underground".

Citește și
eurovision
Cum arată artistul transsexual care va reprezenta Franţa la Eurovision 2019

Reprezentantul României la Eurovision 2019 a fost ales de un juriu format din Tali Eshkoli - Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest - laureată a ediţiei din 2013, Deban Aderemi şi William Lee Adams - jurnalişti şi influenceri consacraţi în fenomenul Eurovision Song Contest, Şerban Cazan - Head of Production HaHaHa Production şi artistul moldovean Alex Calancea. Publicul a fost al 7-lea jurat al finalei naţionale. În ultimul act al Selecţiei Naţionale, punctajele obţinute prin televot au avut ponderea punctajului acordat de către un membru al juriului.

Spectacolul de duminică a avut trei prezentatori: Aurelian Temişan, Ilinca Avram şi Alina Ionescu şi a inclus şi recitaluri ale artistelor Emmelie de Forest şi Inis Neziri - laureata marelui trofeu Cerbul de Aur de anul trecut.

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de ţări. A

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult