Modifica setarile cookie
Toate categoriile

E lăudată pentru cât a slăbit, dar puțini știu cum a făcut-o. Kelly Osbourne, operată pentru 40 kg în minus

Kelly Osbourne, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, a avut de când se știe probleme cu greutatea. De la o adolescenta supraponderală, chiar obeză uneori, s-a transformat într-o tânără cu o greutate mereu fluctuantă.

Vedeta a reușit să slăbească în ultimii doi ani 40 de kilograme și toată lumea o felicită pentru felul spectaculos în care arată. Până acum însă nu s-a știut cum a făcut-o.

Kelly Osbourne a dezvăluit că și-a pus inel gastric:“Nu îmi pasă ce crede lumea. Am făcut-o și sunt mândră de asta, mi-am pus inel gastric. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea!”

 

 

 

 

După slăbirea spectaculoasă, Kelly Osbourne are planuri mari pentru corpul ei: vrea să își îmbunătățească și aspectul sânilor.

 

Citește și
Oana Roman
Oana Roman a slăbit și își reorganizează garderoba. Cum și-a remodelat corpul

Fiica lui Ozzy a mai dezvăluit că I s-a schimbat foarte tare fizionomia după ce a suferit o disfuncţie ale articulației temporomandibulare. Că să își revină, i-au fost făcute injecții în mandibulă, iar lucrul asta a avut ca efect secundar schimbarea fizionomiei - fața ei este mult mai suplă.

VEZI VIDEO: Jena Frumes și Jasmine Sanders, blondele exotice care seamănă atât de mult încât nu le poți deosebi

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult