Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ducesa de Cambridge, turneu pentru educație. Cum se implică în viața copiilor britanici

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ducesa Kate a Marii Britanii, soţia prinţului William, a făcut un turneu-fulger prin Regatul Unit pentru a realiza un sondaj pe tema educaţiei timpurii.

Ea însăşi mama a doi băieţi şi a unei fetiţe, Kate, chiar are lipici la copii şi se simte în largul ei când e în preajma lor.

Ducesa de Cambridge a început acțiunea la Muzeul de știință din Birmingham. În secțiunea pentru copii, Kate a stat de vorba pe îndelete cu micii vizitatori și însoțitorii lor.

Ca mama cu experiență, știe că nimic nu le dezleagă limba copiilor mai eficient decât jocul. Așa că a construit alături de ei și chiar a intrat în pielea unei cliente foarte curioase și insistente .

În schimb, la cursul de activități senzoriale pentru bebeluși, la care a participat în Cardiff, ducesa a apelat mai degrabă la mimica expresivă și exclamații. Asta ca să comunice cu băiețeii și fetițele de câteva luni care încercau diverse texturi și mișcări. Princhindei un pic mai mari i-au arătat musafirei animalele de care se îngrijesc ei în mod curent.

Citește și
Kate William
Kate și William, apărați de peste 1.000 de militari în vizita din Pakistan

Kate, ducesa de Cambridge: „Cred că primii ani de viață sunt cei mai importanți pentru sănătatea și fericirea adultului de mai târziu. Cu toții ne confruntăm în viață cu probleme de sănătate mintală și totul felul de alte dificultăți. Cea mai bună cale de a clădi rezistența față de aceste probleme este să punem fundația cât mai devreme sprijinind familiile și pe îngrijtorii din primii ani. Și, dintr-o perspectivă foarte personală, ca părinte, ştiu cât de mult preţuim sănătatea şi fericirea viitoare a copiilor noştri.”

Misiunea ducesei de Cambridge este parte a îndatoririlor oficiale pe care membrii familiei britanice continuă să le îndeplinească după ruptură inițiată de prințul Harry și soția lui Meghan.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult