Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Distracție cu zeci de mii de spectatori la festivalul „Miez”. Horia Brenciu și „Mahala”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de mii de oameni au petrecut, în weekend, la festivalul „Miez”. În ultima seară nici măcar ploaia nu i-a speriat pe spectatori, care au cântat împreună cu artiștii piesele lor preferate.

Horia Brenciu a încheiat seara cu un spectacol de excepție. În stilul său caracteristic, Horia Brenciu a încheiat „cum i-a spus inima” festivalul „Miez” din acest an. A surprins publicul cu melodii 100% românești. Desigur, nu au lipsit piese celebre sau acordurile din mahala.

Cei din public s-au bucurat de spectacol și nu au ezitat să cânte împreună. Nici măcar ploaia nu i-a speriat.

Spectatoare: „Foarte tare, ca de obicei nu dezamăgește niciodată.”

„E prima dată când vin la Miez și nu regret” spune altcineva.

Citește și
Cangur
Animalul rar care le-a apărut în față unor polițiști, în miez de noapte. Ofițerilor nu le-a venit să creadă. VIDEO

Horia Brenciu: „Publicul, în pofida ploii, are un chef nebun de spectacol. A fost minunat și mă bucur că publicul iubește muzica, iubește să asculte un artist.”

Pe scena de la Verde Stop Arena au mai urcat, în ultima seară a festivalului, White Mahala, Simion Bogdan și The Speakers.

Ovidiu Niculescu, White Mahala: „Ne bucurăm că se simt bine și se distrează la noi și oamenii mai tineri, și cei care nu mai sunt la prima tinerețe.”

Peste 12.000 de oameni au fost ”în miezul distracției” în cele trei zile de festival, spun organizatorii, care pregătesc deja următoarea ediție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult