Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deținutul-model Jeremy Meeks și-a distrus mașina de lux. O avea de câteva săptămâni. FOTO

Jeremy Meeks, supranumit de presa internațională „deținutul top-model”, și-a distrus mașina electrică, un autoturism marca Karma Revero, la doar câteva săptămâni după ce și-a cumpărat-o.

Din fotografii se poate observa cum automobilul are o zgârietură destul de vizibilă la una dintre roțile din față. Pentru moment, nu este clar cum a avut loc accidentul, însă Meeks a mulțumit pe Instagram service-ului auto care s-a ocupat de incident, scrie Daily Mail.

El plătise pe autoturism suma de 133,000 de dolari.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini.

Compania chineză Karma, cu sediul în California, vinde modelul revero în Statele Unite și plănuiește să introducă automobilul și pe piețele din Asia și Europa.

În urmă cu câteva săptămâni, Meeks a stârnit controverse după ce a fost surprins cu modelul român Andreea Sasu la două evenimente de la Festivalul de Film de la Cannes.

Citește și
Petrecere la final de liceu, în Constanța
Curse cu mașini de lux în Mamaia, "cadoul" pentru absolvirea liceului

În 2014, el a fost numit de presă „infractorul sexi”, după ce o poză făcută de poliție a devenit virală. Jeremy Meeks a fost arestat în Los Angeles, pentru posesie de arme.

Modelul are un fiu de 10 ani dintr-o căsătorie anterioară. El a fost recrutat de o agenție de moă, în timp ce efectua cele 27 de luni de închisoare și a apărut pentru prima dată pe podium la Săptămâna Modei din New York, din februarie 2017.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult