Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detaliul pe care Ana de Armas l-a omis când și-a ales costumul de baie. Ce s-a observat când a coborât din mașină

Ana de Armas a fost surprinsă de paparazzi în timp ce cobora din mașină, în Los Angeles.

 

Îmbrăcată lejer, într-un costum de baie retro, pe deasupra căruia a pus o cămașă și niște pantaloni scurți, iubita lui Ben Affleck a omis un detaliu important legat de ținută.

Costumul de baie era foarte decupat, motiv pentru care a lăsat la vedere o parte din bust, însă nu a părut deranjată de acest fapt.

Tânăra de 32 de ani are o relație serioasă cu Ben Affleck (47 de ani), iar cei doi au fost fotografiați de mai multe ori împreună, alături de copiii actorului.

”Ana îi iubește pe copii și de-abia așteaptă să îi vadă și să petreacă timp cu ei. Știe cât de mult înseamnă pentru Ben, de aceea a fost stresată de acest aspect al relației lor”, a explicat un apropiat al cuplului pentru E!News.

Citește și
Ben Affleck
Reacția lui Ben Affleck în cea mai aprinsă polemică de la Hollywood

”Este drăgăstoasă și liniștită. S-au împăcat cu ea și o plac. Se simt confortabil împreună, iar totul vine natural”, a adaugat aceeași sursă.

Legătura dintre Ana de Armas și Ben Affleck a fost făcută publică pentru prima dată în martie, după ce au filmat pentru producția Deep Water. La scurt timp au petrecut o vacanță în Costa Rica, apoi au stat în izolare împreună în Los Angeles.

Vezi și: Cele mai cool efecte de pe TikTok 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult