Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Designerul Casei Dior și-a prezentat la Paris colecția pentru sezonul toamna-iarnă 2023

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zeiță delicată și puternică, în același timp. Așa este femeia imaginată de designerul Casei Dior, care și-a prezentat la Paris colecția pentru sezonul toamna-iarnă, 2023. 

Giambattista Valli, în schimb, a folosit din plin dantela și materialele transparente, pentru a croi ținute seducătoare.

Maria Grazia Chiuri și-a trimis modelele să defileze într-un decor luxuriant. Prezentarea a fost găzduită de grădinile Muzeului Rodin din Paris, iar pe fundal au fost expuse lucrări semnate de artista Marta Roberti, cu păsări exotice și copaci maiestuoși.

Chiuri s-a inspirat din mitologia elenă ca să creeze ținute pentru femeia modernă, puternică. Modelele au purtat rochii vaporoase unele în tonuri strălucitoare. Păreau niste statui care au prins viață și "plutesc" într-un soi de panteon modern. Designerul a optat pentru un machiaj subtil și accesorii din aur galben și perle.

Giambattista Valli s-a jucat cu proporțiile și stilurile într-o colecție în care a rememorat debutul său în lumea modei. Modelele au defilat în fuste ample din tulle și bustierele strălucitoare, croite în stilul anilor '50 sau în rochii de sirenă cu trene impresionante din mătase.

Citește și
retur comanda, colet
Un mare retailer de modă online a blocat retururile a 42.000 de clienți care returnau prea multe produse

Unele ținute au amintit de lenjeria intimă din dantelă delicată, dar păreau îmbrăcate cu fața în spate, un efect folosit adesea de creatorul italian.

În schimb, daneza Iris Van Harpen și-a găsit inspirație în arhitectură, folosind din plin elemente Art Deco și de inspirație religioasă. Liniile fluide au amintit de mișcarea apei, la fel și tonurile de verde, azuriu și albastru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult