Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premiile Emmy 2024. Cele trei seriale cu mari șanse la un trofeu. Au împreună 74 de nominalizări

Your browser doesn't support HTML5 video.

A început numărătoarea inversă la Los Angeles. În noaptea de luni spre marți vor fi decernate premiile Emmy.  

Gala - ajunsă la a 75-a ediție - recompensează cele mai bune seriale de televiziune. Mari șanse la un trofeu au producțiile „Succession”, „The Last of Us” și „The White Lotus”. Acestea trei au în total 74 de nominalizări.

Gala premiilor Emmy va avea loc la Teatrul Peacock din Los Angeles și va fi prezentată de actorul de comedie Anthony Anderson.

Anthony Anderson, actor: „Știi ce? Toată presiunea care era pe mine a dispărut. Nu mai trebuie să stau acolo și să mă întreb dacă o să câștig un premiu sau când o să ajung să fiu nominalizat la o categorie. Acum pot să vin aici și să fiu eu însumi, să mă distrez și să fac glume la adresa lui Jason Sudeikis, care cred că mi-a furat premiul de câțiva ani".

A 75-a ediție a trofeelor Emmy trebuia să aibă loc anul trecut în septembrie, dar greva scenariștilor și actorilor de la Hollywood a amânat evenimentul.

Citește și
Ron Cephas Jones
A murit actorul Ron Cephas Jones, celebru pentru rolul său în serialul "This Is Us". El a câştigat două premii Emmy

La noapte vor fi premiate cele mai bune seriale de televiziune americane difuzate între 1 iunie 2022 și 31 mai 2023. Câștigătorii sunt stabiliți de experții Academiei Americane de Televiziune, care are aproximativ 20.000 de membri.

Cele mai multe nominalizări, 27 la număr, le are serialul „Succesiunea”, inspirat de povestea reală a mogulului media Rupert Murdoch. Producția TV e menționată în aproape toate categoriile importante ale galei: pentru cel mai bun serial-dramă, regie, montaj, muzică.

Pe urmele sale, alte două seriale de succes „The Last of Us”, în cursă pentru 24 de premii, și „The White Lotus”, producția care disecă nevrozele unor turişti de lux în Sicilia, cu 23 de nominalizări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult