Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată Mick Jagger la 78 de ani. Artistul nu a fost recunoscut la terasa unui bar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atunci când numele tău este Mick Jagger, te aștepți să fii recunoscut peste tot. Artistul britanic a reușit, totuși, să scape neobservat pe terasa unui bar de duzină din statul american Carolina de Nord, unde s-a oprit să bea o bere.

Proprietarul barului și toți ceilalți clienți și-au dat seama că l-au avut între ei pe legendarul vocalist al trupei Rolling Stones abia a doua zi, când Jagger a postat o poză pe Twitter.

La 78 de ani, Mick Jagger se mişcă mult mai bine decât mulţi alţii, mai tineri decât el. Legendarul artist britanic e inconfundabil pe scenă, dar a trecut de-a dreptul neobservat pe terasa unui bar din oraşul american Charlotte, unde a făcut un popas ca să bea o bere şi nimeni nu l-a recunoscut. Brian Wilson este proprietarul barului. Spune că a ajuns în local după ce Mick Jagger a plecat.

„Nimeni nu mi-a spus că ar fi fost pe aici cineva faimos, aşa că nu cred că l-a observat cineva. În dimineaţa asta, însă, a făcut-o telefonul meu”, a explicat Brian Wilson, proprietarul barului.

Jagger a postat fotografia pe Twitter, iar fanii artistului au depistat rapid localul. Botezat „Castorul Însetat”, localul e celebru în oraş, pentru că a rezistat presiunilor dezvoltatorilor imobiliari, care au fost nevoiţi să construiască imobile în jurul lui. Nu e de mirare că prezenţa lui Mick Jagger aici i-a surprins pe toţi, în afara clienţilor care erau alături de el pe terasa barului - şi nu l-au recunoscut. Printre ei, şi unii care aveau bilete la concertul Rolling Stones din oraş.

Citește și
Rolling Stones, Mick Jagger
O piatră de pe planeta Marte a fost numită Rolling Stones. Reacția lui Mick Jagger

„Costă până la 400 de dolari să mergi la concert şi să fii cât mai aproape de Mick. Dacă s-ar fi întors în loc aici, ar fi fost cel mai aproape de el”, a mai spus Brian Wilson.

Nici măcar barmanul nu l-a recunoscut pe artist, atunci când l-a servit. Un jurnalist local a încercat să depisteze ce marcă de bere prefera Jagger, însă nu a reuşit, în ciuda faptului că a folosit toate trucurile tehnologiei. Artistul britanic este însă fan al localurilor de duzină şi chiar a cântat despre ele.

Aşa cum scria un fan pe reţelele sociale, imaginea cu Mick Jagger în faţa barului arată ca o copertă clasică a unui album rock. Iar proprietarul localului s-a mulţumit cu reclama gratuită pe care i-a făcut-o vocalistul trupei Rolling Stones, chiar dacă nu a apucat să stea de vorbă cu el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult