Cum arată Mick Jagger la 78 de ani. Artistul nu a fost recunoscut la terasa unui bar

Ultima actualizare: 02-10-2021 09:47

Atunci când numele tău este Mick Jagger, te aștepți să fii recunoscut peste tot. Artistul britanic a reușit, totuși, să scape neobservat pe terasa unui bar de duzină din statul american Carolina de Nord, unde s-a oprit să bea o bere.

Proprietarul barului și toți ceilalți clienți și-au dat seama că l-au avut între ei pe legendarul vocalist al trupei Rolling Stones abia a doua zi, când Jagger a postat o poză pe Twitter.

La 78 de ani, Mick Jagger se mişcă mult mai bine decât mulţi alţii, mai tineri decât el. Legendarul artist britanic e inconfundabil pe scenă, dar a trecut de-a dreptul neobservat pe terasa unui bar din oraşul american Charlotte, unde a făcut un popas ca să bea o bere şi nimeni nu l-a recunoscut. Brian Wilson este proprietarul barului. Spune că a ajuns în local după ce Mick Jagger a plecat.

„Nimeni nu mi-a spus că ar fi fost pe aici cineva faimos, aşa că nu cred că l-a observat cineva. În dimineaţa asta, însă, a făcut-o telefonul meu”, a explicat Brian Wilson, proprietarul barului.

Jagger a postat fotografia pe Twitter, iar fanii artistului au depistat rapid localul. Botezat „Castorul Însetat”, localul e celebru în oraş, pentru că a rezistat presiunilor dezvoltatorilor imobiliari, care au fost nevoiţi să construiască imobile în jurul lui. Nu e de mirare că prezenţa lui Mick Jagger aici i-a surprins pe toţi, în afara clienţilor care erau alături de el pe terasa barului - şi nu l-au recunoscut. Printre ei, şi unii care aveau bilete la concertul Rolling Stones din oraş.

„Costă până la 400 de dolari să mergi la concert şi să fii cât mai aproape de Mick. Dacă s-ar fi întors în loc aici, ar fi fost cel mai aproape de el”, a mai spus Brian Wilson.

Nici măcar barmanul nu l-a recunoscut pe artist, atunci când l-a servit. Un jurnalist local a încercat să depisteze ce marcă de bere prefera Jagger, însă nu a reuşit, în ciuda faptului că a folosit toate trucurile tehnologiei. Artistul britanic este însă fan al localurilor de duzină şi chiar a cântat despre ele.

Aşa cum scria un fan pe reţelele sociale, imaginea cu Mick Jagger în faţa barului arată ca o copertă clasică a unui album rock. Iar proprietarul localului s-a mulţumit cu reclama gratuită pe care i-a făcut-o vocalistul trupei Rolling Stones, chiar dacă nu a apucat să stea de vorbă cu el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO