Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată Aishwarya Rai, actrița cu cei mai frumoși ochi din lume, la 50 de ani. A defilat la Săptămâna Modei din Paris. FOTO

Aishwarya Rai Bachchan a făcut ca fiecare apariție să conteze la Săptămâna Modei de la Paris din acest an.

Aishwarya a defilat pentru show-ul în aer liber al gigantului cosmetic L'Oreal. Jane Fonda, Kendall Jenner și Eva Longoria s-au numărat, de asemenea, printre numeroasele vedete care au defilat la această prezentare de modă, potrivit NDTV.

Utilizatorul oficial de Instagram al L'Oreal a împărtășit câteva imagini noi de la Săptămâna Modei de la Paris. Într-unul dintre clicuri, fosta miss World este văzută pozând alături de Eva Longoria și Aja Naomi King. „Lumini, cameră, încredere! Aruncați o privire în culisele magiei cu familia noastră L'Oreal Paris la #LeDefile2024”, se arată în legenda postării.

​Se spune despre ea că este femeia cu cei mai frumoși ochi din lume. Aishwarya este un fashion icon în India, însă în fiecare an impresionează și Europa la Festivalul de la Cannes cu rochiile sale fabuloase.

Citește și
alist
10 outfituri de toamnă inspirate de look-uri de street style de la Paris Fashion Week

Deși în prezent este un etalon al frumuseții și eleganței, puțini își mai amintesc cum arăta Aishwarya în 1994, când a fost desemnată Miss World. De o naturalețe și un farmec excepțional, Aishwarya a cucerit atunci întreaga planetă.

​Aishwarya este căsătorită cu un celebru actor indian - Abhishek Bachchan. Cei doi s-au îndrăgostit în 2006, în timpul filmărilor pentru „Dhoom 2”. Cuplul s-a logodit în ianuarie 2007 și s-a căsătorit în aprilie 2007, într-o ceremonie privată, la reședința mirelui din Mumbai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult