Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reacționat Selena Gomez, după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii

Selena Gomez și-a suprins fanii atunci când a dezvăluit că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate, iar acum a avut o nouă reacție, după ce a fost criticată de mulți dintre aceștia.

Actrița din „The Only Murders In The Building”, în vârstă de 32 de ani - care a împărtășit recent un moment de tandrețe cu fina ei, după pierderea premiilor Emmy 2024 - a putut fi văzută răspunzând criticilor într-un clip acum viralizat pe X, în timp ce participa la un eveniment Women in Film, potrivit Daily Mail.

În reel, cântăreața s-a apărat și a spus că este dreptul ei să fie vulnerabilă, atunci când a venit vorba de a discuta despre propria ei sănătate și de a cere „ajutor”.

„Cred cu adevărat că există putere în a fi vulnerabil și în a spune oamenilor când ai nevoie de ajutor și când vrei ajutor.

Citește și
Selena Gomez
Selena Gomez a dezvăluit de ce nu poate avea copii. „Ar pune în pericol viața mea și a copilului”

Asta nu este rușinos. Deci, da, am spus că nu pot avea un copil. Da, am spus că am tulburare bipolară. „Lăsați-o baltă”, s-a exprimat Gomez în timp ce era așezată la o masă alături de sora ei mai mică, Gracie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult