Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost surprinsă Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, pe străzile din Los Angeles. GALERIE FOTO

Iubita lui Brad Pitt, Ines de Ramon, a arătat miercuri, în timpul unei ieșiri în Los Angeles, drept fotomodel de excepție.

Frumoasa în vârstă de 34 de ani - care se întâlnește cu câștigătorul premiului Oscar de aproape doi ani - a transformat trotuarul în propriul ei podium, captivând privitorii cu o ținută șic, potrivit Daily Mail.

Vedeta a purtat un top alb mulat care îi punea în evidență abdomenul tonifiat, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni din denim și o pereche de cizme maro.

Ieșirea vine la doar câteva ore după ce DailyMail.com a aflat că Ines de Ramon va fi noua vedeta a campaniei publicitare primăvară/vară 2024 pentru UTER by designerul Philippe Uter.

După ce PEOPLE a confirmat că dublul câștigător al premiului Oscar, în vârstă de 60 de ani, Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, locuiesc împreună în casa lui din California, o persoană apropiată celor doi, spune că mutarea a fost un pas normal și natural în relația lor.

Citește și
brad pitt angelina jolie
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a bătut-o în fața copiilor lor. Incidentul ireal produs în timpul unui zbor

Cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în noiembrie 2022, sursele susținând că se întâlneau deja de câteva luni.

Anterior, de Ramon, care este șefa departamentului de vânzări en-gros pentru Anita Ko Jewelry, s-a despărțit de actorul Paul Wesley în 2022, după trei ani de căsnicie. Pitt, între timp, s-a despărțit de Angelina Jolie în 2016, după ce au început să se întâlnească în 2005 și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2014.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult