Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia care susține că are un copil cu Conor McGregor face dezvăluiri

Celebrul luptător de MMA, Conor McGregor, este acuzat de o tânără de 26 de ani că nu își recunoaște copilul, relatează Daily Mail.

În 2017, tânăra de 26 de ani, Terri Muray, s-ar fi întânit la o petrecere cu Conor McGregor și susține că au petrecut împreună un weekend.

Se pare că tânăra a rămas însărcinată, iar acum susține că tatăl copilului Conor McGregor. Sportivul a negat vehement acest lucru, iar acum tânăra mama îi cere lui să facă un test ADN pentru a dovedi că ceea ce susține ea este adevărat.

La nouă luni, după întâlnirea cu Conor McGregor, Terri a adus-o pe lume pe Clodagh.

”Nu vreau banii lui. Vreau doar să dovedesc că este tatăl lui Clodagh și că nu mint”, a declarat tânăra pentru The Mirror.

De cealaltă parte, luptătorul a declarat că nu a petrecut nicio noapte cu tânăra și că poate un prieten din anturajul în care se aflau a fost cel care a însoțit-o. La patru săptămâni de la acel eveniment, iubita luptătorului, Dee Devlin, în vârstă de 31 de ani, a dat naștere primul copil al celor doi.

De altfel, Terri Murray susține că are și fotografii care arată că s-a întâlnit cu Conor în acel weekend. Într-una din fotografii, Terri poartă cămașa luptătorului.

”Încă mă gândesc că nu ar fi trebuit să fac asta. Trăiesc cu mama și fetița mea, singure, fără un loc de muncă, nu am crezut că este atât de greu. Mi-aș fi dorit să ne fi putut rezolva această problemă în privat. Nu știu de ce el a lăsat să se întâmple asta”, a spus Terri Murray. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult