Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Christina Aguilera începe o o serie de concerte în capitala distracţiei şi a jocurilor de noroc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Christina Aguilera ia drumul Las Vegasului. Cântăreaţa va începe, la sfârşitul lunii mai, o serie de concerte în capitala distracţiei şi a jocurilor de noroc.

Vedeta le promite fanilor o experienţă multisenzorială de neuitat, care îi va purta "într-o lume a magiei şi a libertăţii totale".

Artista în vârstă de 38 de ani spune că seria de concerte "Christina Aguilera The X-perience" este un proiect pe care l-a plănuit ani de zile.

CHRISTINA AGUILERA: "Este extraordinar, este o perioadă foarte interesantă din punct de vedere creativ şi abia aştept să o împărtăşesc cu fanii mei şi nu numai ei...Vreau să fac un spectacol cât mai interactiv posibil şi să explorez idei noi, poate nişte melodii noi şi următoarea experienţă muzicală pe care o preconizez. Va fi experienta fantastică".

Artista are "concurenta" serioasă, din partea unor vedete ca Lady Gaga sau Celine Dion, şi ele protagoniste ale unor spectacole extrem de lăudate în Las Vegas.

Citește și
christina aguilera
Christina Aguilera este insarcinata cu al doilea copil. Cum a fost scapata informatia

Va face din întreaga experienţă o "afacere de familie"- se va muta temporar în Las Vegas cu copiii ei - o fetiţă de 4 ani şi un băiat de 11.

Primul din seria celor 16 spectacole va avea loc pe 31 mai, la Planet Hollywood Resort & Casino. Până atunci, artistă va participa la premiile Grammy, unde este nominalizată pentru melodiile cu GoldLink şi Demi Lovato.

Aguilera, care s-a lansat în 1999 cu melodia Genie în a Bottle, a câştigat până acum 5 premii Grammy, şi a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult