Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chris Martin a anunțat că trupa Coldplay nu va mai lansa piese noi după cel de-al doisprezecelea album. Care este motivul

Chris Martin are o veste proastă pentru fanii Coldplay: trupa va mai lansa doar două albume „ bune ” - iar motivul se reduce la controlul calității.

Martin, în vârstă de 47 de ani, a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu cu Zane Lowe de la Apple Music, în vârstă de 51 de ani, din care o parte a apărut luni pe People, citează New York Post.

Coldplay, care este format din Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion, Phil Harvey și Martin, își va lansa cel de-al zecelea album, „Moon Music”, pe 4 octombrie.

„Vom face doar 12 albume ca lumea, și asta e real”, i-a spus Martin lui Lowe, căruia nu i-a plăcut ideea, spunând că vrea ca Coldplay să scoată „50 de albume”.

„Este foarte important să avem această limită”, a adăugat el.

Citește și
Babasha
Ce s-a întâmplat la concertul Coldplay din Budapesta, după scandalul „Babasha” din România. „Au decis asta de la început?”

El a amintit de cărțile „Harry Potter” (din care există doar 7) și de producția muzicală a artiștilor pe care îi admiră.

„Există doar 12 albume și jumătate Beatles. Există aproximativ același Bob Marley, deci toți eroii noștri”, a spus el. „Și, de asemenea, având această limită înseamnă că nivelul calității este atât de ridicat acum, iar pentru un cântec să reușească, este aproape imposibil, ceea ce este minunat.”

Marin a explicat că trupa se concentrează pe „încercarea de a se îmbunătăți”, mai degrabă decât pe „câștig”. Și deși Coldplay nu va mai scoate muzică nouă după cel de-al doisprezecelea album, asta nu înseamnă că Martin nu va mai crea melodii noi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult