Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Charlize Theron revine în rolul unei femei de afaceri fără scrupule

Your browser doesn't support HTML5 video.

Charlize Theron revine pe marile ecrane în rolul unei femei de afaceri fără scrupule, în comedia neagră "Gringo: Amator în misiune".

Îmbrăcată într-un costum alb, vedeta de 42 de ani a lămurit jurnaliştii de ce a declarat recent că este prea bătrână ca să joace într-un film cu James Bond.

Noua peliculă, care va avea premieră în România vinerea viitoare, o are în distribuţie şi pe Paris Jackson, fiica regretatului rege al muzicii pop.

Charlize Theron intră în pielea unei femei de afaceri mai preocupată de soarta companiei ei decât de faptul că un angajat a fost răpit. Actriţa sud-africană a şi produs filmul, fiind astfel şefa colegilor de distribuţie.

Recent, vedetqa, care are 42 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. A declarat că este prea bătrână ca să joace rolul unei fete Bond.

Citește și
Premiile oscar 2018
Oscar 2018. ”The Shape Of Water”, cel mai bun film. Cele mai tari momente ale galei

"Nici eu nu cred asta! Eram doar autoironică. S-a înţeles mai bine în Marea Britanie, ar trebui să păstrez gluma asta pentru publicul englez, fiindcă în America a fost interpretată literal", a spus Charlize Theron.

Charlize este mare admiratoare a lui Frances McDormand, premiată cu un Oscar pentru interpretare. Şi spune că ar fi încântată că aceasta să-i ia locul lui Daniel Craig în următorul film cu agentul 007.

În "Gringo: Amator în misiune" are un rol şi fiica lui Michael Jackson, Paris, de care Charlize Theron s-a declarat impresionată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult