Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Céline Dion și-a făcut apariția în public după aproape patru ani. Cum a fost surprinsă artista

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit la sfârșitul anului trecut că a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă, o tulburare neurologică care declanșează spasme musculare, uneori insuportabile.

Vedeta a participat luni seară la un meci de hochei din NHL, conform fotografiilor din timpul serii, după patru ani în care a stat departe de evenimentele mondene, scrie People.

După ce s-a bucurat de meciul dintre Vegas Golden Knights și Montreal Canadiens de la T-Mobile Arena din Las Vegas, Céline a intrat în vestiar pentru a-și saluta echipa din orașul natal, îmbrăcată într-o vestă albă matlasată peste un pulover cafeniu.

Artista a fost surprinsă dând mâna cu membrii echipei și pozând alături de fiul său René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 13 ani.

Vicepreședintele departamentului de comunicare al lui Canadiens a împărtășit fotografii alături de Céline pe Instagram, cu brațul cântăreței în jurul ei.

„Am avut o vizită frumoasă la meciul de ieri din Vegas. Mulțumesc @celinedion pentru generozitatea ta. Întreaga echipă este foarte fericită că te-am întâlnit pe tine și familia ta”, a declarat femeia.

În luna mai, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Céline Dion, în vârstă de 55 de ani, face tot ce poate pentru a se menține sănătoasă și pentru a reveni pe scenă după ce și-a anulat concertele până în aprilie 2024.

„Este sfâșietor faptul că a trebuit să anuleze turneele, dar suferă de o boală gravă și acest lucru îi perturbă viața de zi cu zi. Ea nu a renunțat deloc. Speră să țină sub control toate problemele legate de această boală pentru a putea cânta din nou”, a declarat o cunoștință din viața artistei pentru PEOPLE.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult