Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai spectaculoase ținute de la premiile Emmy 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu | GALERIE FOTO

Jennifer Aniston, Selena Gomez și Sofia Vergara sunt doar câteva dintre vedetele care au strălucit pe covorul roșu la cea de-a 76-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, supranumite "Oscarurile din industria de televiziune americană".

Jennifer Aniston, în vârstă de 55 de ani, a purtat o rochie crem cu umerii goi, brodată cu perle, ușor transparentă. Ea a optat pentru un machiaj simplu și elegant și și-a completat ținuta cu mai multe bijuterii prețioase.

Selena Gomez, care joacă în Only Murders in the Building, a întors privirile cu o rochie spectaculoasă, neagră cu detalii argintii. Actrița și cântăreața în vârstă de 32 de ani a ales o coafură simplă și un machiaj elegant, care i-a accentuat privirea.

Sofia Vergara, în vârstă de 52 de ani, a strălucit și ea într-o rochie roșie și îndrăzneață, de la un brand celebru, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Actrița și-a completat look-ul cu tocuri de culoare crem și bijuterii prețioase.

Cea de-a 76-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, supranumite "Oscarurile din industria de televiziune americană", a fost dominată de serialul ''Shogun'' , care a câştigat un număr record de 18 trofee, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Prezentăm mai jos lista celor mai importante trofee atribuite duminică seară la Los Angeles. Cel mai bun serial dramatic - ''Shogun'' Cel mai bun serial de comedie - ''Hacks'' Cea mai bună miniserie TV - ''Baby Reindeer'' Cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie - Jeremy Allen White ("The Bear") Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie - Jean Smart (''Hacks'') Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic - Hiroyuki Sanada (''Shogun'') Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic - Anna Sawai (''Shogun'') Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie - Ebon Moss-Bachrach (''The Bear'') Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie - Liza Colon-Zayas (''The Bear'') Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic - Billy Crudup (''The Morning Show'') Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic - Elizabeth Debicki (''The Crown'') Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Richard Gadd (''Baby Reindeer'') Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Jodie Foster (''True Detective: Night Country'') Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Lamorne Morris (''Fargo'') Cea mai bună actriţă în rol secundar într-o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Jessica Gunning (''Baby Reindeer'') Cea mai bună regie a unui serial de comedie - Christopher Storer ("The Bear'') Cea mai bună regie a unui serial dramatic - Frederick E.O. Toye ("Shogun'') Cea mai bună regie pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Steven Zaillian ("Ripley") Cel mai bun scenariu pentru un serial dramatic - Will Smith ("Slow Horses") Cel mai bun scenariu pentru un serial de comedie - Lucia Aniello, Paul W. Downs, Jen Statsky ("Hacks") Cel mai bun scenariu pentru o miniserie TV / lungmetraj de televiziune - Richard Gadd ("Baby Reindeer"). 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult