Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai aşteptat film horror al anului a fost lansat în SUA. Când ajunge şi la noi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a avut premiera... nu la New York sau Los Angeles, cum se întâmplă de obicei, ci într-un cinematograf din orașul texan Austin.

Pelicula se cheamă "Us" și este regizată de Jordan Peele, autorul marelui succes de critică și public, "Get Out". La fel ca la precedentul film, care i-a adus un premiu Oscar pentru scenariu, a adus din nou pe ecrane o poveste horror. Pe afiş sunt Lupita Nyongo, şi ea laureată cu Oscar, şi Elisabeth Moss.

Cu noua lui pelicula, "Us", regizorul, scenaristul şi producătorul Jordan Peele le promite, şi de această dată cinefililor, că le va da coşmaruri. Acum a imaginat povestea a 4 membri ai unei familii, terorizaţi de... sosiile lor, care încearcă să-i omoare.

Regizorul admite ca genul horror este favoritul lui şi spune că povestea reflecta dualitatea fiinţei umane.

Aşa că fiecare dintre actorii principali interpretează două personaje diametral opuse. Este şi motivul pentru care Lupita Nyongo (actriţa laureată cu Oscar pentru "12 ani de sclavie", mărturiseşte că filmările au fost epuizante.

Citește și
Sylvester Stallone, Rambo
Al 5-lea film din seria Rambo, cu Sylvester Stallone, va fi lansat pe 20 septembrie

Filmul "Us" are premiera pe ecranele de la noi pe 22 martie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult