Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce ținute au purtat vedetele la nunta miliardarilor din India. Mireasa a avut o rochie ca a lui Blake Lively. FOTO

Mukesh Ambani, un magnat cu afaceri în energie, comerț și telecomunicații, cu o avere estimată de Forbes la aproape 117 miliarde de dolari, a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, Anant.  

Cuplul, care provine din două dintre cele mai bogate familii din India, a invitat 1.000 de invitați la casa mirelui în acest weekend pentru a sărbători, iar Radhika a avut o mulțime de ținute impresionante, potrivit Daily Mail.

Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, a purtat o rochie personalizată în timpul evenimentului de trei zile, care ar putea fi familiară pentru orice fan al modei cu ochi de vultur de acolo.

Se pare că mireasa a fost o sosie a lui Blake Lively, deoarece a avut o rochie incredibil de asemănătoare cu cea a vedetei din Gossip Girl, purtată la Gala Met din 2022.

Citește și
Zuckerberg
Rihanna, Zuckerberg și Ivanka Trump, la o petrecere organizată de cel mai bogat om din Asia. Are o avere de 166 miliarde $

Alături de Rihanna, care a concertat pentru nouă milioane de dolari, vedeta de la Bollywood Salman Khan și iluzionistul american David Blaine, a făcut spectacol și barmanul român, Valentin Luca, de trei ori campion mondial la „flair bartending”.

Petrecerea de luni seară, la care au participat 1.200 de invitați, a avut loc într-un templu, în care au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Pe scenă a urcat cântărețul Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult