Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Pamela Anderson despre viața ei amoroasă, după șase mariaje eșuate. „Atunci aș fi un partener mai bun”

În cadrul unei emisiuni tv, Pamela Anderson a fost intrebată despre viața ei amoroasă. Inițial vedeta a ezitat să răspundă la întrebarea pusă de gazda emisiunii, Drew Barrymore, dacă este singură sau într-o relație.

Ea i-a spus gazdei talk show-ului: „Da, bine, variații de singurătate, cred. Nu știu. Nu, nici măcar nu mă gândesc la asta chiar acum”, potrivit Yahoo News.

Femeia în vârstă de 57 de ani a adăugat: „Mă gândesc doar la toată povestea asta de dragoste pe care o am acum cu viața și cu mine însămi și la faptul că trebuie să ajung să mă cunosc, atunci aș fi oricum un partener mai bun.”

Pamela a fost în emisiune pentru a-și promova noua carte de bucate, intitulată „I Love You”. Cartea conține rețete vegetariene care au fost concepute inițial ca un cadou de casă nouă pentru fiii ei și prietenele lor.

Actrița s-a despărțit de ultimul ei soț, bodyguardul Dan Hayhurst, în 2022. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani.

Citește și
pamela anderson
Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York | GALERIE FOTO

Pamela a mai fost căsătorită cu Tommy Lee între 1995 și 1998. Cuplul împarte doi fii, Brandon, 28 de ani, și Dylan, 26 de ani.

În 2006 s-a căsătorit cu Kid Rock. Au divorțat în 2007, iar mai târziu în același an s-a căsătorit cu Rick Salomon. Cuplul s-a despărțit în 2008, dar apoi s-a recăsătorit în 2014 înainte de a divorța definitiv în 2015.

În 2020, vedeta s-a căsătorit cu producătorul de film Jon Peters, însă mariajul lor a fost anulat după 10 zile, înainte ca aceștia să depună oficial actele. Mai târziu în acel an, ea s-a căsătorit cu Hayhurst.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult