Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce dietă urmează Regele Charles ca să se mențină sănătos. Suveranul face sport în fiecare zi

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a urcat pe tron în septembrie 2022, fiind cea mai în vârstă persoană care devine rege al Regatului Unit din istorie.

Ca și mama sa, Regina Elisabeta a II-a, Regele Charles urmează o dietă echilibrată și are o rutină în ceea ce privește activitatea fizică.

Suveranul are o dietă bazată mai mult pe plante. Când a împlinit vârsta de 70 de ani, Familia Regală a publicat 70 de lucruri interesante despre Prințul Charles. Așa s-a aflat că suveranul nu mănâncă masa de prânz, dar servește micul dejun la o oră mai târzie, scrie insider.com.

La prima masă a zilei, regele preferă ouăle la cuptor cu brânză, dar și ceaiul cu lapte și miere.

În 2021, Regele Charles a spus că două zile pe săptămână mănâncă doar preparate făcute din plane pentru a ajuta la combaterea schimbării climatice, iar produse lactate consumă doar o dată pe săptămână. De asemenea, acesta este interesat să mănânce cât mai multe alimente organice.

Citește și
regina elisabeta
Un nou portret al Reginei Elisabeta a II-a a fost făcut public de Regele Charles, la un an de la moartea suveranei

Cât despre sport, Regele Charles merge pe jos kilometri întregi, dar urmează și un program de exerciții urmat de piloții de la Forțele Aeriene Canadiene, care nu au acces la sală. Acestea constau în streching, flotări, abdomene și alergare pe loc.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult