Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut Katy Perry pe scena de la MTV Video Music Awards 2024, după ce i-a fost înmânat premiul de către logodnic. FOTO

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, și-au arătat iubirea în fața publicului cu un sărut pasional, după artista a primit un premiu la MTV Video Music Awards 2024.  

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a fost onorată cu premiul pentru „contribuțiile remarcabile și impactul profund” asupra videoclipurilor muzicale la MTV Video Music Awards de miercuri, potrivit Daily Mail.

Premiul a fost înmânat de viitorul ei soț, Orlando, în vârstă de 47 de ani, care a avut un discurs romantic și emoționant despre logodnica sa pe care a numit-o „iubitoare și irezistibilă”.

Katy Perry, care a lansat recent videoclipul ”Lifetimes”, filmat în Ibiza, a ajuns și în vizorul autorităţilor spaniole în urma unei investigaţii referitoare la o presupusă filmare neautorizată pe plaja spaniolă, informează Reuters.

Deşi parte din videoclip a fost filmat în Parcul Natural Ses Salines, ale cărui dealuri, plaje şi platouri de sare sunt raiul păsărilor şi altor specii sălbatice, departamentul a spus că nu este suspectată nicio infracţiune împotriva mediului, ci mai degrabă o încălcare administrativă.

Citește și
katty perry
Katy Perry, apariție surpriză la Vogue World. Cântăreața a purtat o rochie decupată, cu pielea la vedere | FOTO

Ses Salines este o rezervaţie naturală înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO, care se întinde între insulele Ibiza şi Formentera.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult