Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Care sunt cele mai noi filme de pe VOYO. Nu trebuie să le ratezi

Noi filme urmează să apară pe VOYO! Așa că, dacă ești în căutare de pelicule variate, îți oferim o invitație către producții cinematografice de neratat.  

Iată ce este nou pe VOYO:

The Beekeeper (2024)

VOYO va fi prima platformă care difuzează filmul după ce a apărut în cinema și va pșutea fi urmărit începând cu data de 14 iulie.

Adam Clay este apicultor, dar o persoană dragă acestuia este înțelată și supusă unor suferințe. Ce nu știu escrocii însetați de putere și de bani este că Adam Clay este un agent într-un program clasificat numit „Beekeepers” și aceștia au subestimat nivelul de amenințare pe care acesta îl posedă de fapt. Clay pornește în căutarea răzbunării, unde îi vânează și îi ucide pe cei responsabili pentru incident.

Citește și
EURO 2024
Spania și Franța s-au calificat în semifinalele EURO 2024! Ultimele două meciuri din sferturi, sâmbătă, la PRO TV și pe VOYO
We die young (2019)

Lucas, un băiat de 14 ani care a intrat în viața unei bande din Washington, D.C., este hotărât ca fratele său de 10 ani să nu urmeze aceeași cale. Când un veteran al războiului din Afganistan ajunge în cartier, apare o oportunitate. Disponibil AICI.

The loft (2014)

Cinci bărbați căsătoriți împart în secret un penthouse în oraș unde pot avea aventuri ascunse. Fantezia se transformă însă într-un coșmar atunci când descoperă o femeie moartă în loft și își dau seama că unul dintre membrii grupului trebuie să fie implicat. Disponibil AICI.

A nice girl like you (2020)

După ce a fost acuzată de fostul ei iubit că este prea plictisitoare, o violonistă creează o listă de lucruri de făcut destul de nebunești, care o trimite într-o călătorie extraordinară de redescoperire. Disponibil AICI.

Suntem împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou. Oferta este valabilă până pe 15 iulie și poate fi accesată AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult