Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cardi B a publicat pe internet fotografii nud cu soția președintelui Donald Trump

Cântăreața de rap Cardi B a atacat-o pe Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, într-un schimb de mesaje cu o republicană, pe rețeaua de socializare Twitter.

Cea care a pornit această dispută se numește DeAnna Lorraine, o fostă candidată republicană, iar ea a mai criticat-o pe Cardi B din cauza imaginilor erotice din videoclipul acesteia, care se numește ”WAP”.

Potrivit tabloidului Metro.co.uk, Lorraine a afirmat că această melodie ”dezgustătoare” a întors cu 100 de ani în timp întreaga rasă feminină.

Iar acum, după ce Melania Trump a susținut un discurs de susținere a soțului său, Donald Trump, la convenția republicanilor, DeAnna Lorraine a continuat disputa cu Cardi B, afirmând că America are nevoie de femei ca Prima Doamnă, și nu de unele precum Cardi B.

De această dată, Cardi B, în vârstă de 27 de ani, a reacționat într-un fel ..neașteptat. ”Nu era ea cea care obișnuia să vândă Wap?” a întrebat, retoric, artista de rap, despre Malania Trump - ”WAP” fiind un acronim pentru o expresie vulgară folosită în argoul artiștilor de rap.

În același mesaj, ea a postat o fotografie de pe vremea când Prima Doamnă a SUA era tânără și poza nud în pictoriale pentru anumite reviste.

 

Este vorba despre o fotografie realizată în 1995 pentru revista franceză Max, care acum nu mai există. Melania, care acum are 50 de ani, a pozat goală la 25 de ani, inclusiv alături de altă femeie, tot goală. (Vezi Galeria Foto)

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult