Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cântăreaţa Cardi B a anulat în ultimul moment un concert din motive de securitate

Cântăreaţa americană Cardi B a anulat un concert marţi, la Indianapolis (estul Statelor Unite) din cauza riscurilor privind securitatea sa, a anunţat ea pe Twitter, citată de AFP.

 

Poliţia din Indianapolis a confirmat pe aceeaşi reţea de socializare că spectacolul a fost anulat din cauza "unui risc neidentificat". "Nu există pericol imediat pentru siguranţa publicului, nu au existat incidente. O anchetă este în desfăşurare", a adăugat ea.

"Îmi pare rău pentru astăzi", a scris pe Twitter artista originară din Bronx, explicând pe Instagram că "nu s-a mai confruntat niciodată cu o situaţie ca aceasta", potrivit News.ro.

Ea a publicat şi un comunicat al organizatorului evenimentului, subliniind că spectacolul a fost reprogramat.

Citește și
Imaginile cu ținuta lui Cardi B care au stârnit controverse la Billboard Awards 2019 - 1
Cele mai influente personalităţi de pe internet. Cum au câștigat aprecierea oamenilor. FOTO

Fanii nemulţumiţi s-au plâns că show-ul a fost anulat cu "doar câteva minute" înainte de începere, iar alţii au fost fericiţi că s-a ţinut cont de securitatea lor.

Cardi B a cunoscut succesul în vara lui 2017. De atunci, trei dintre titlurile sale au atins vârful vânzărilor de discuri din SUA, aşa cum este albumul "Invasion Of Privacy". De altfel, ea este o susţinătoare a candidaturii democratului Bernie Sanders. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult